تصویر یک خانم در حال دریافت ماساژ صورت

ماساژ صورت چیست؟

راهنمای مطلب

ماساژ صورت یک ماساژ نسبتا ساده است که می‌توانید آن را خودتان در خانه انجام دهید یا از یک ماساژ درمانگر برای دریافت ماساژ صورت استفاده کنید. ماساژ صورت شامل ماساژ و حرکات ملایمی است که بر روی پوست و بافت‌های نرم صورت انجام می‌شوند.

در این مقاله می‌خواهیم ماساژ صورت را به صورت کامل به شما معرفی کنیم و در مورد انواع تکنیک‌های مناسب برای ماساژ صورت، مراحل انجام ماساژ صورت در خانه و مزیت‌های این ماساژ صحبت کنیم.

 

ماساژ صورت چیست؟

ماساژ صورت نوعی ماساژ است که با استفاده از دست‌ها یا ابزار مخصوص، به شکلی ملایم بر روی پوست و بافت‌های نرم صورت شامل پیشانی، دور چشم‌ها، گونه‌ها، دور لب و چانه انجام می‌شود. ماساژ صورت باعث افزایش گردش خون، کاهش تنش، شل شدن عضلات صورت، کاهش پف صورت و درخشندگی پوست می‌شود.

در هنگام ماساژ صورت می‌توانید از چند قطره روغن ماساژ استفاده کنید.

 

انواع تکنیک‌های ماساژ صورت

برای انجام ماساژ صورت، چندین نوع ماساژ وجود دارد که می‌توانید خودتان انجام دهید یا از یک ماسور برای انجام آن‌ها کمک بگیرید. این تکنیک‌ها شامل:

برای انجام این ماساژها از تکنیک‌های خاصی استفاده می‌شود که شامل:

  • بادکش
  • ورز دادن
  • افلوراژ
  • تکنیک‌های لرزشی
  • ضربه زدن
  • Jacquet pinching

 

مزیت‌ها و فواید استفاده از ماساژ صورت

ماساژ صورت به عنوان بخشی از پاک‌سازی و تغذیه پوست انجام می‌شود و تغییرات مثبتی را بر روی درخشندگی و طراوت پوست ایجاد می‌کند. بعد از دریافت ماساژ صورت، پوست و صورت شما بهتر دیده می‌شود.

مطالعه بیشتر: مزیت‌های ماساژ صورت برای سلامت و زیبایی

استفاده از ماساژ صورت مزیت‌های دیگری نیز دارد که شامل:

 

1-بهبود جریان خون

انجام ماساژ صورت باعث افزایش جریان خون در پوست و بافت‌های صورت می‌شود. افزایش گردش خون باعث رسیدن اکسیژن و مواد مغذی بیشتری به بافت‌های نرم صورت می‌شود.

 

2-کاهش سرعت پیر شدن و رفع چین و چروک

یکی از مزیت‌های اصلی ماساژ صورت، توانایی آن در بهبود ظاهر کلی پوست است. ماساژ باعث رسیدن اکسیژن و مواد مغذی بیشتری به پوست می‌شود و به افزایش تولید کلاژن کمک می‌کند. استفاده از ماساژ صورت به همراه کرم‌های از بین برنده چین و چروک می‌تواند تاثیر کرم‌ها را افزایش دهد و به بهبود چین و چروک و افتادگی پوست صورت کمک کند.

 

3-فشار سینوسی

فشار سینوسی نوعی بیماری رایج است و در بالای چشم‌ها، اطراف بینی و گونه ها احساس می‌شود. تصور می‌شود که ماساژ سینوس‌ها با کاهش فشار و کمک به تخلیه مخاط، به کاهش درد سینوس و احتقان سینوسی کمک می‌کند.

 

4-رفع آکنه

تحریک پوست صورت از طریق ماساژ به بهبود گردش خون و رفع آکنه کمک می‌کند. البته تحقیقات محدودی در این باره انجام شده است و برای تایید اثر بخش بودن ماساژ صورت بر روی آکنه به انجام تحقیقات بیشتری نیاز است.

 

5-کمک به مدیریت بافت اسکار

در صورتی که بافت اسکار یا جای زخم بر روی صورت خود دارید، می‌توانید از ماساژ صورت استفاده کنید تا آن‌ها را برطرف نمایید. ماساژ باعث می‌شود تا بافت اسکار شل شود و به بافت زیرین نچسبد. بدن نمی‌داند که چگونه سلول‌های کلاژن را پس از زخم یا آسیب دیدگی مرتب کند و باعث به هم چسبیدن و از دست دادن ساختار طبیعی آن‌ها می‌شود. در نهایت ماساژ صورت باعث شکستن بافت‌های اسکار و تراز کردن فیبرهای کلاژن می‌شود.

مطالعه بیشتر: تاثیر ماساژ بر درمان اسکار و جای زخم

 

نحوه انجام ماساژ صورت در خانه به صورت گام به گام

بسیاری از مشتریان مرکز ماساژ لاوندر در مورد نحوه انجام ماساژ صورت در خانه از ما سوال پرسیده‌اند. به همین دلیل در این بخش می‌خواهیم در مورد نحوه انجام ماساژ صورت در خانه به شما توضیح دهیم. اولین قدم در انجام ماساژ صورت این است که پوست خود را آماده کنید:

  • دست‌های خود را تمیز کنید و موهای‌تان را به عقب ببندید.
  • صورت‌تان را با آب ولرم و صابون بشویید و خشک کنید.
  • پوست خود را مرطوب کنید.
  • توصیه می‌کنیم که برای انجام ماساژ صورت، از یک روغن ماساژ استفاده کنید.
  • با استفاده از انگشتان خود حرکات دایره‌ای شکلی ایجاد کنید تا صورت شما به آرامی ماساژ داده شود. اگر به دنبال سفت کردن پوست خود هستید می‌توانید از حرکات عمیق استفاده کنید.
  • اگر پوست شما حساس، چرب یا مستعد آکنه می‌باشد، ماساژ صورت را با فشار ملایم انجام دهید.

بعد از آماده سازی صورت، طبق مراحل زیر ماساژ صورت را انجام دهید:

 

ماساژ پیشانی با دو دست

 

مرحله 1: پیشانی را ماساژ دهید

برای این کار انگشتان خود را بر روی ابروهای‌تان قرار دهید و آن‌ها را به سمت خط رویش مو حرکت دهید. این حرکت را برای 5 بار تکرار کنید.

 

ماساژ دور چشم با انگشتان

 

مرحله 2: ناحیه اطراف چشم را ماساژ دهید

پوست اطراف چشم بسیار نازک است، از همین رو به آرامی آن را ماساژ دهید. برای این کار چشمان خود را ببندید و با حرکت نرم و چرخشی انگشتان‌تان، پلک و نواحی دور چشم را ماساژ دهید. این حرکت را 5 بار تکرار کنید.

 

ماساژ گونه ها با انگشت های دست

 

مرحله 3: گونه‌ها را ماساژ دهید

انگشتان خود را بر روی گونه‌ها قرار دهید و انگشتان‌تان را به سمت گوش خود بکشید. این حرکت را 5 بار تکرار کنید.

 

مرحله 4: اطراف لب‌ها را ماساژ دهید

با انگشت اشاره و انگشت وسط دست‌تان یک شکل V ایجاد کنید و انگشتان را طوری روی صورت قرار دهید که انگشت اشاره در بالا و انگشت وسط زیر لب، باشند. سپس به آرامی انگشتان‌تان را به سمت گوش خود بکشید.

 

ماساژ چانه به سمت خط مو

 

مرحله 5: چانه خود را ماساژ دهید

کف دست‌ها را زیر استخوان گونه قرار دهید و به سمت خط مو صورت ماساژ دهید.

 

مرحله 6: گردن خود را ماساژ دهید

ماساژ صورت با انجام ماساژ گردن پایان می‌یابد. برای این کار، از استخوان ترقوه به سمت صورت خود و در جهت رو به بالا ماساژ دهید.

 

ماساژ صورت را چند بار یکبار انجام دهیم؟

متخصص‌های مراقبت از پوست توصیه می‌کنند که ماساژ صورت را هر 2 الی 3 بار در هفته انجام دهید. با این وجود، انجام ماساژ صورت به مدت 5 الی 10 دقیقه در روز به پوست شما آسیبی نمی‌رساند. این کار گردش خون را افزایش می‌دهد و به محو کردن خطوط صورت کمک می‌کند.

 

عوارض جانبی ماساژ صورت

ماساژ صورت یک روش درمانی بی‌خطر است و عوارض جانبی بسیار کمی دارد. اما در برخی از موارد ممکن است مشکلات زیر به وجود بیایند:

  • شخص به محصولات مراقبت از پوست واکنش نشان دهد. استفاده از محصولات پوستی و خصوصا استفاده از رتینوئید‌ها یا لایه بردارهای شیمیایی به همراه ماساژ ، ممکن است باعث تحریک پوست شود.
  • ماساژ شدید یا طولانی مدت می‌تواند پوست صورت را تحریک کند. استفاده از فشار یا اصطکلاک بیش از حد می‌تواند باعث ریزش اشک شود.
  • ماساژ شدید پوست ممکن است باعث ایجاد درد شود. ماساژ تهاجمی می‌تواند عضلات آسیب دیده یا ملتهب را تحریک کند.

 

حرف آخر

ماساژ صورت یک راه عالی برای جوان کردن پوست است. شما می‌توانید این ماساژ را در منزل انجام دهید یا آن را از یک ماساژور حرفه‌ای دریافت کنید.

ماساژ صورت را می‌توانید با محصولاتی آرایشی و بهداشتی که به بهبود وضعیت پوستی شما کمک می‌کنند، استفاده کنید. در صورت داشتن بیماری یا مشکل خاص، قبل از دریافت ماساژ صورت با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *